Värdeord

Helhet – vi kan hjälpa dig med alla delar av golfspelet. Oavsett om du vill träna långa slag eller puttar så har vi kompetens att leda din utveckling mot dina mål. Idag består golf också av så mycket mer. Därför har vi partners som kan hjälpa dig med din kropp, coachning och utrustning. Vi har också haft helheten som en grundtanke när vi byggt konceptet forsbrand.nu så vi har anpassat rörelsen efter hur kroppen fungerar.

Process – vi ser golfträning som en process. Det vill säga att den pågår så länge du ser det som meningsfullt och kul. Och den kan pågå under hur lång tid som helst. Med fokus på processen så törs vi lova dig att saker kommer att hända med ditt golfspel. Teknik kommer med tiden hamna mindre i fokus och du kan engagera dig i att lära dig att slå olika typer av slag, spela banor med en tydligare plan och fundera mer på hur du spelar golf på de där centimetrarna mellan öronen.

Utveckling – vi har valt att tro att du som kommer till oss och tränar är på väg någonstans med din golf. Destinationerna kan vara olika och variera från att bli bekväm på banan, slå bollen som du gjorde förr eller till en professionell tour. För att kunna stötta dig på vägen till ditt mål så lägger vi också mycket tid på att utveckla oss själva och våra kunskaper. Hos oss ska du kunna få hjälp oavsett vart du är på väg.

Glädje – vi hoppas att du spelar golf för att du tycker att det är kul. Vi har de jobb vi har för att vi tycker att det är det bästa som finns. Vi vill att du ska ha en bättre fritid genom att ha kul, skratta mycket och jubla på golfbanan. Mer skrik, high-fives och gapskratt åt golfarna!

Våga – golf blir häftigare om du vågar. Vågar slå med fart, vågar slå slag du inte gjort förr, vågar slå direkt mot flaggan eller vågar spela med de du inte känner sedan tidigare. Dessutom blir din klubba stabilare ju mer fart den får så bollen flyger bättre och du får mer kontroll ju mer du vågar. Oavsett vad som händer så kommer solen gå upp i morgon också. Så våga!  Att våga mer ger nya resultat.

Gemenskap – vi arbetar tillsammans så mycket vi kan. Detta för att vi gör varandra bättre, vi utvecklas och vi lär oss saker av varandra under tiden som vi arbetar. Vi vurmar också för att du ska ta träning tillsammans med andra i grupp eller i par. På så sätt har du någon annan i samma situation att diskutera med som du säkert kan lära dig något av eller som bara ser saker på ett sätt som du aldrig gjort tidigare. Din förståelse ökar dessutom när du får assistera dina kamrater i deras träning.

Comments are closed.