Åkersberga GK till riksfinal

Under tisdagen spelades årets regionfinal till tävlingen Gore-Tex PGA Junior ProAm på Österåkers GK. Det är en lagtävling där tre juniorer som kvalificerat sig via klubbkval  får spela med klubbens tränare. Bästa bruttoresultat, bästa kille netto och bästa tjej netto på klubbkvalet får spela tävlingen. I Åkersberga GK:s fall lyckades Adam Isacsson, Felix Dernell och Wilma Ranehamn ta sig in i laget.

Laget

Felix, Adam, Martin & Wilma

Tillsammans med tränare Martin fick laget ihop 123 slag – vilket motsvarar 21 under par – över de 18 hålen där lagets två bästa nettoresultat räknas på varje hål. Adam var säkerheten själv, Felix bidrog med massor av nettoeaglar och Wilma hade fler wedge-enputt än Inbee Park. Detta gav en andraplats i regionfinalen och en plats i riksfinalen på PGA National utanför Malmö den 5-6 augusti.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>