Årets vårresa till PGA Catalunya

Årets vårresa gick till härliga PGA Catalunya, cirka tio mil norr om Barcelona. Soligt och varmt, mycket bra golfbanor och träningsområden och härliga vyer med Pyrenéerna i bakgrunden ramade in en härlig vecka med träning och spel. I tillägg till det god mat och bra service. Den lediga dagen spenderade några med att spela golf medan den större delen av gruppen besökte Girona för rundvandring i gamla stan och tapaslunch. Det är svårt att förstå att det är en månad sedan med tanke på dagens temperatur. Tack till alla deltagare och arrangören!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>