Firar vinterns slut och vårens ankomst

I söndags hade vi det sjätte – och därmed sista – träningstillfället av årets vinterträning. Vi har sett en häftig utvecklingsresa bland deltagarna och vi är säkra på att det kommer slås många slag under våren som kanske inte riktigt känns igen. På grund av att bollen kommer att flyga längre och rakare. Dessutom kommer höjden bli annorlunda på sina håll. Några kommer att slå bollen lägre och mer framåt medan några andra kommer att få mer höjd så att bollen landar mjukare.

Ett nytt inslag i årets vinterträning har varit träning av de centimeter som sitter mellan öronen. Efter att ha tränat en gång på att bestämma sig för att putten ska sänkas så avslutade vi med en puttävling där den som sänkte flest puttar vann en flaska James Bond-bubbel.
Vinnarna låg på 50-70% enputtar. Hur bra skulle du bli på golf om du puttade så?

Stort grattis till vinnarna och tack till er alla för en härlig vinter!

Ursäkta att bilderna ligger ner. Jag har försökt vända dem ett dussin gånger men det verkar som att de inte vill ändra på sig.

This entry was posted in Kurser. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>