Viktig helg på herrtourerna

Helgens tävlingar – The Barclays på PGA Tour och Johnnie Walker Championship på Europatouren – är sista möjligheterna för spelarna att ta sig in i respektive sidas Ryder Cup-lag. USA har redan stängt sin poänglista så åtta spelare är redan klara, medan det fortfarande finns chansen för någon i Europa att ta sig in via poäng.

Övriga får försöka övertyga kaptenerna José-Maria Olázabal (Europa) och Davis Love III (USA) att de är värda ett wildcard. Europa delar ut två stycken och USA fyra. Detta görs på måndag. Det kan vara några som har lite extra att spela för denna söndag….

Bilden av förra årets vinnare av The Barclays – Dustin Johnson – tog vi på vårt besök på Plainfield Country Club i New Jersey.

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>