Årets sista major ska avgöras….

Kvällen och natten ser ut att kunna bjuda på en fantastisk avslutning av US PGA Championship på Kiawah Island. Rory McIlroy och Adam Scott var heta som kastruller på första nio igår innan spelet fick avbrytas på grund av vädret. Däremot gick Tiger Woods lite kräftgång och kanske kom väderavbrottet som en välsignelse för honom.

Ikväll ska det i alla fall avgöras på en bana som även bjudit på stort drama tidigare. Nedan ser ni en film om hur det såg ut när Mark Calcavecchia skulle avsluta sin match mot Colin Montgomerie under Ryder Cup 1991, även känt som ”The War on the Shore”.
Vem tror du på som vinnare idag?

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>