Vi tog ett snack med vinnaren….

Direkt efter avslutad presskonferens på The Barclays kastade sig Dustin Johnson ut genom dörren för att sätta sig på sitt plan innan orkanen Irene stängde luftrummet. Vi hann få en pratstund med honom innan han försvann. På frågan om han kommer tillbaka till Bro Hof för tredje året i rad svarade han ”Yeah, possibly!”
Dörren är alltså öppen för att återigen få njuta av världsfyran som slår över 300 yards i snitt med sin driver. Han slår även fantastiska wedgar med sina mjuka händer.
Du som vill läsa mer om spelaren de kallar för ”Cheetah” (Geparden) kan göra det på hans officiella hemsida.

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>