Mellan jordbävning och Furyk

Som sig bör i landet USA startade vi dagen med en klassisk amerikansk frukost, nämligen ägg och bacon. Väl på banan höll vi oss på rangen i 4,5 timmar där vi studerade Adam Scott under en längre tid. Vi tycker ofta att det ser ut som att han slår hårt på bollen när vi ser honom på tv, men han har ett underbart tempo när vi fick se honom live.
Därefter dök Fredrik Jacobson upp. Innan han överhuvudtaget hann öppna munnen hade Ville berättat hur uppställningen ska se ut, allt enligt Fidde själv. För er som vill veta vad han fick förklarat för sig så kan ni titta på Viasat Golf på torsdag.

Därefter följde ett kort snack med Carl Pettersson och sedan en längre diskussion med Robert Karlsson.
För att kunna ge bra information om banan till Viasat Golf så gick vi banan baklänges eftersom vi alltid utgår från var flaggan står på greenen när vi lägger upp en strategi för hur hålet ska spelas. En intressant händelse inträffade på 17:e greenen när marken började skaka. Det visade sig vara ett jordskalv. På 14:e hålet träffade vi Fluff McGowan och Jim Furyk som gick banan utan bag. Han gjorde så för att ”spara energi” enligt honom själv.

Som avslutning på dagen fick Martin en intervju med Jason Day. Han verkar oerhört ambitiös och han var väldigt frispråkig och berättade öppenhjärtigt om sitt år och sin träning.
Vi har haft en fantastisk dag. I morgon bitti träffar vi Phil Mickelson på första tee kl. 7.30.
Over and out from New Jersey!
/Martin & Ville

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

One Response to Mellan jordbävning och Furyk

  1. Sam och Christina Wiklund says:

    Vad häftigt att ni träffar dessa ”golfgurus”! Det blir säkert fantastiskt att följa dem i tävlingen som kommer / hälsar mamma och pappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>