Lång dags färd…

I morse ringde klockan vid 06.00 för att vi skulle hinna ut i god tid för att titta närmare på flaggplaceringarna för de avslutande hålen på Plainfield Country Club. Återigen gick vi banan baklänges. Vid 16:e greenen kom en välbekant profil susande förbi i en golfbil, nämligen Sir Nick Faldo. Vi fortsatte tills vi mötte gruppen med Adam Scott, Bill Haas och Jason Day på 14:e för att sedan följa dem in till klubbhuset. Så snart de puttat färdigt på 18:e greenen så bröts spelet av i drygt tre timmar på grund av ett kraftigt regn och åskväder. Det gjorde att våra svenska hopp Carl Pettersson, Robert Karlsson och Fredrik Jacobson fick starta drygt 2,5 timmar senare än planerat.
Vi följde våra svenskar under eftermiddagen fram tills dess att spelet avbröts för mörker. Då hade Fredrik tagit sig till -2 och har en jättechans för eagle från knappt sju meter på 16:e. Robbans boll ligger pin-high i höger greenkant på sjuttonde och ser säker ut för att ligga -2 inför det avslutande 18:e. Calle hade chansen att göra sin femte raka birdie på 17, men missade knappt. Då spelet återupptas i morgon kl. 07.15 ligger Calle på -1.
Ses i morgon igen!
/Ville & Martin

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>