Klart för drabbning!

Idag har vi haft ytterligare en häftig dag. Vi började med att följa Phil Mickelsons boll i nio hål under förmiddagens pro-am. Efter en kaffe och donut i mediacentret följde vi sedan Fredrik Jacobson i sex hål. Under tiden hann han bland annat berätta mer om sin caddie och varför de fungerar bra tillsammans. Fiddes caddie har varit caddie åt Ernie Els under åren då han fightades som mest med Tiger(runt år 2000) och åt Trevor Immelman då hann vann The Masters. Han har tidigare spelat på Sydafrikatouren och arbetat som golftränare, vilket gör att Fidde upplever att han har nära till hjälp med sin teknik.
Efter lunch begick vi presskonferensdebut när Phil Mickelson höll hov. På öppningsfrågan om hur dagens pro-am var svarade Phil med ett lätt avmätt ansiktsuttryck: ”Good…. is that your question? Really?” Det var ingen överraskning för oss eftersom vi såg att hans spel och fina timing inte fanns på banan. Han höjde dock nyblivne US PGA-mästaren Keegan Bradley till skyarna. ”Han har mycket spel i sig och fantastisk fart på klubbhuvudet. Han har härlig ”hand action” och borde vara ett givet val för Presidents Cup”, sade Phil. Vi blir förvånade om Phil blandar sig i tätstriden den här veckan. Vi tror att detsamma gäller för Lucas Glover och Ernie Els. Även stack-&-tiltspelaren Troy Mattesons träningspass med grundarna skvallrar om att han kommer att få kämpa.
Ville tror på skrällseger. Det skulle kunna vara Trevor Immelman eller Brant Snedeker som står överst. Martin har någon slags känsla för att Zach Johnson blir farlig. Dessutom ser David Toms stark ut.
Kom ihåg att titta på Viasat Golf i morgon för direktkommentarer från banan!
/Ville & Martin

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>