Juniorhuset invigt!

Blir det roligare för ungdomar att vara på golfklubben om de har ett eget utrymme? På Åkersberga GK har klubben satsat på just detta och igår invigdes ”Juniorstugan”. Det firades med Pommac och ett läger på klubben med övernattning i stugan. Nattgolf, träning och spel i olika former stod på schemat.
Vi tror att det här blir ett lyft och tackar projektledare Maria Ranehamn och alla föräldrar, ledare och sponsorer som gjort det roligare att vara på Åkersberga GK.


Välkomna

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>