Från Stockholm till Edison, NJ

Joseph The Waiter, we forgot to mention that the blog is all in Swedish. Therefore we start off by thanking you and the Park Ave Diner for great BBQ pork chops and fabulous service. We hope that the girl at the register gave you your tip?


Idag tog vi samma plan som US Open-spelande Robin Söderling och en viss musik-Andreas Karlsson från Arlanda till Newark. På vägen vinkade vi på återseende till Bro Hof Slott GC (tack för senast, Johan), vi såg Grönlands södra udde och dess fantastiska snötäckta vidder och till sist Manhattans skyline innan vi tog mark.

Väl ute på banan såg vi ett antal bekanta ansikten såsom Graeme McDowell (som i dagsläget inte får vårt tips som slutsegrare), Zach Johnson, Dustin Johnson, Ryan Palmer, Lucas Glover, Jason Dufner, Calle Pettersson.. ja, ni fattar. Dessutom hann vi prata lite med Villes gamla bekantingar Andy Prodger (som bär KJ Chois bag) och Grant (som bär åt Calle Pettersson).
Nedan ser ni en film med mannen som leder ryggradslutningsligan tills vidare. Han heter Jonathan Byrd.
Vi hörs i morgon igen!
/Martin & Ville

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Från Stockholm till Edison, NJ

  1. joe sempervive says:

    thanks 4 remembering me martin. come back to see us at the diner i will buy you dessert

  2. Christina Wiklund says:

    Hoppas att veckan blir givande för er båda på olika sätt… följer era inlägg under tiden. Vi hörs när du mommer hem Martin/ mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>