En härlig svenskdag!

I morse peggade våra svenska grabbar upp kl. 07.15 på Plainfield Country Club, och vilken start de fick sen. Robert Karlsson slog två puttar på 17:e för att sedan följa upp Calle Petterssons birdie på 18:e med en egen likadan. Fredrik Jacobson tvåputtade för birdie på 16 och gjorde sedan par-birdie på de två sista hålen.
Resten av dagen bjöd på bra svenskt spel, även om Robert kände att han kunde gått betydligt lägre om spelet från tee varit stabilare.


Ledaren Matt Kuchar berättade att han slagit ett fantastiskt räddningsslag på åttan, i övrigt var det mest ”business as usual”. Han trodde att tävlingen skulle kortas till 54 hål (vilket också blev fallet) så han försökte utnyttja banan till fullo idag för att skjuta ett lågt resultat. Hans förklaring till de låga scorerna var helt enkelt de mjuka greenerna.
I morgon blir sista dagen innan vi packar väskorna för att åka hemåt.
Om ni tycker att det känns som om en av bilderna inte passar in riktigt så har ni helt rätt. Det är vår räddare i nöden som dök upp som gubben i lådan efter att vi hade väntat på taxi i över en timme. Galnare taxichaufför har ingen av oss träffat tidigare.
/Ville & Martin

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

2 Responses to En härlig svenskdag!

  1. Sam och Christina Wiklund says:

    Kul att höra era röster på TV och ni gjorde väl ifrån er, tycker två som är part i målet… Hoppas att ni undkommer Irene och får en bra resa hem till Svedala igen.

  2. Sam och christina wiklund says:

    Hej
    Nu har vi en fantastisk stund Vi spelar PGA Cataloyna idag efter att ha spelat Emporda tidigare i veckan. Vi traffade Staffan Johansson som ar har med finska landslaget. KUL!!! Idag skiner solen. Vi har nytta av dina puttlektioner Martin!!! Ha det riktigt bra bada tva /Kram fran mamma och pappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>