Kontrasterna är häftiga

Vårt jobb är fantastiskt på många sätt. En av de sakerna som gör det oerhört intressant är de konstraster som uppstår.
I söndags hade vi en fortsättningskurs för mindre vana golfare, det vill säga sådana som gått en Grönt Kortkurs eller som spelar på 36+-nivå. Det var en härlig dag med många skratt och många stora framsteg. Dagen efter hade vi en träningsdag med vår Future Force. De är en grupp elitjuniorer – varav några med landslagsmeriter – som har helt andra mål med sin träning och andra förutsättningar för att spela golf. Samtidigt som skillnaden i färdighetsnivå är olika så kan förståelsen över hur ett slag ska slås eller ett lyckat slag framkalla samma reaktioner såsom gapskratt, spontana skrik eller annat.
Konstrasterna är häftiga!

This entry was posted in Future Force. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>