Härlig start på Nordea Mastersveckan

Som en del av er säkert vet så spelas Nordea Masters på Bro Hof Slott GC den här veckan. Vi vill dra nytta av att vassa spelare kommer till Sverige genom att låta våra unga spelare se dessa på nära håll, så även i år har vi ett Nordea Mastersläger för juniorer. Idag har vi tränat på att träna på ett proffsigare sätt och i morgon beger vi oss till Bro Hof för att följa några intressanta spelare under deras inspelsvarv och träningen inför tävlingen. Det finns också stor chans att det blir en del autografjakt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>