Grattis Alex!

Herrejösses, vilken uppvisning Alex Norén bjöd på i helgen. Att ta sig till -20 på Bro Hof Stadium Course på tre varv är en fantastisk prestation. Eller som Ville förklarade för årets Elitloppsvinnare Joakim Lövgren: ”Det är lika bra som att du skulle vinna Elitloppet fem år i rad”.
Vi lyfter på hatten och gratulerar till den tredje vinsten på Europatouren. Vi tror på många fler titlar framöver.
Med tanke på hur bollträffen lät under uppvärmningen i söndags så förstår vi att Alex spelade bra.

This entry was posted in Touräventyr. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>