Full fart mot Grönt Kort

I veckan har vi haft Grönt Kortläger för barn. Det blev en samling på fem sköna killar som startade resan mot livslångt skoj med golf.
Veckan innehöll såklart träning av järnslag, puttar, chippar, pitchar, bunkerslag, drives och spel på övningsbanorna på Åkersberga GK och Waxholms GK. Dessutom tränade vi på golfvett och regler. Grabbarnas fascination över att ett nedslagsmärke gick att göra så fint gjorde att de nästan slogs om att få laga dem och Treknacksmästerskapen hade en greenlagare i första pris som blev mäkta populär.
Det som var allra roligast var dock att åka golfbil. Där var det verkligen full fart!
Tack Simon P, Simon L, Oskar, Hampus och Olle för en kul vecka! Vi ses snart igen!

This entry was posted in Kurser, Träning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>