Fredag med forsbrand.nu

Vi har ägnat dagen åt att förbereda ett intressant möte nästa vecka, samt åt att följa dagens stora publikboll på Nordea Masters. Den amerikanska liraren (och det är ett epitet han förtjänar) Bubba Watson visade prov på jättehookade wedgar, ultralånga drives och häftiga bollflykter. Han spelade med svenskarna Henrik Stenson och Alex Norén, där den senare visade upp sig från sin allra bästa sida. Alex tog sig runt på Bro Hof på 66 slag och var aldrig nära att göra en bogey. Hans -11 totalt ger honom en ledning med tre slag inför helgen. Kör hårt Alex!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>