Fränt, Mathias!

Vår Future Force går från klarhet till klarhet. Nu i veckan spelade Mathias Zetterlund onsdagstävling på Waxholms GK och kom in på fantastiska 68 slag. Brutto. Det är fem slag under par. När vi frågade Mathias vad som var bäst med ronden svarade han: ”Mitt fokus att ta slag för slag. Tänkte inte en enda gång under rundan vad som kunde ske på nästa hål osv. Körde bara på och puttarna satt”.
Storstilat!
Inför 2012 har vi tankar på att starta Future Force – the next generation. Vad tror ni om det?

This entry was posted in Future Force. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>