Nya medlemmar

Det kommer nya medlemmar till våra klubbar. Under 2011 har 90 nya heltidsmedlemmar tillkommit på våra banor (60 på Waxholms GK och 30 på Åkersberga GK). Utöver det har vi de som valt andra medlemsformer vilket ger en total ökning på närmare 200 st varav en betydande del är unga juniorer.
Utöver detta har båda klubbarna cirka 25 personer vardera som är under utbildning eller som har avslutat sin Grönt Kortkurs i år.
Det verkar vara kul att vara medlem på våra klubbar.
Här ser ni bilder från helgens Grönt Kortkurs på Waxholms GK.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>