Mot Skåne… Igen!

Idag har det spelats distriktsfinal i Gore-Tex PGA Junior ProAm för Distrikt Stockholm. 19 lag med tre ungdomar – som spelat till sig sin plats via kval på sin klubb – gjorde sällskap med sin tränare till Viksjö GK för att avgöra vem som ska få åka till PGA of Sweden National i Bara och spela Sverigefinal.
Från Åkersberga GK fick Martin med sig ett starkt lag med Adam Isacsson, Simon Jeverin och Sandra Forslund i laguppställningen. Resultatet 127 slag (de två bästa nettoresultaten räknas på varje hål) räckte till en fjärdeplats.

Det lag som visade sig vara vassast för dagen var Waxholms GK med William Wiksell, Mathias Zetterlund och Alice Götbring – som till sina lagkamraters lycka stod över dagens ridläger – som lagkamrater till Ville. De slutade på 120 slag. Därmed blir Waxholms GK återigen Stockholms representant i riksfinalen den 9 augusti.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mot Skåne… Igen!

  1. Fam Göthe says:

    STORT GRATTIS – riktigt kul, eller som Elliot ropade från övervåningen ”FETT roligt”!

  2. Agneta Wessberg says:

    STORT GRATTIS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>