Dags för PGA Junior Pro-Am

På måndag går regionkvalet för årets PGA Junior Pro-Am av stapeln på Viksjö GK. Det är en tävling där tränaren spelar tillsammans med tre juniorer från sin klubb. De tre juniorerna får sin plats genom en uttagningstävling på klubben där bästa bruttoresultat, bästa nettoresultat för tjejer och bästa nettoresultat för killar får delta.

Åkersberga GK hade sitt kval förra veckan vilket ledde till att Martins lagkamrater heter Alexander Oksanen, Sandra Forslund och Simon Jeverin. Waxholms kvaltävling i helgen som gick slutade med att Mathias Zetterlund, Alice Götbring och William Wiksell får följa med Ville.
De lag som placerar sig bäst på Viksjö får åka till PGA Sweden National i Skåne för att spela riksfinal. Ville har vunnit tävlingen två gånger tidigare och Martin har spelat en riksfinal.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Dags för PGA Junior Pro-Am

  1. Agneta Wessberg says:

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>