Copperhead väntar

I månadsskiftet november-december åker vi till Florida på golfskola. Vi kommer att hålla till på Innisbrook Resort i närheten av Tampa, Florida där vi kommer att träna och spela på fyra olika banor. Innisbrooks bana Copperhead är värd för Transitions Championship på herrarnas PGA Tour och på Island Course spelar de bästa damerna en tävling i november. Hur många chanser kommer du att få i livet att spela en tourbana?
Just nu har vi fem platser kvar så du som blir sugen bör boka snarast
Här nedan kan du se en presentation av Innisbrook Resort.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>