Tack Golfpunkten!

Eftersom rangen på Åkersberga GK har öppnat och Waxholms GK öppnar sin range på lördag så har vi nu gjort vinterns sista inomhuslektioner.
Vi vill tacka Golfpunkten för ett kalasbra samarbete under vintern där vi bland annat arrangerat Stockholms största samlade inomhusträning med nästan 140 personer. Som ett bevis på vår tacksamhet så bjöd vi personalen på tårta igår. Vad Oskar tycker om tårtan verkar uppenbart. Vad tycker du?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Tack Golfpunkten!

  1. trevligt med fint samarbete,för oss alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>