Future Force-föräldraträff.

Vi har förnärvarande fem spännande ungdomar som tränar med oss regelbundet. För att golfspelet skall få den utveckling som alla inblandade vill så valde vi att samla föräldrarna till dessa ungdomar under gårdagskvällen. Samtalsämnena var bland annat jag- och du-sortering, förväntningar inför tävling, enbart positiv feedback, processen samt förälder som förebild.

Det blev en härlig kväll med givande diskussioner. Tack Future Force-föräldrar!

This entry was posted in Future Force. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>