Vilodag på Mallis

Efter tre dagar fyllda med träning, spel, attityds- och språkträning och utveckling av andra slag så tar vi idag en välförtjänt paus. Några satsar på sovmorgon och långfrukost och eventuellt något bastubad på fina Castillo Hotel Son Vida. Andra var uppe lite tidigare och passar på att spela även idag. Framåt kvällen beger vi oss till Palma för gemensam middag på en mysig tapasrestaurang och laddar för två härliga dagar till. Här kommer några bilder från veckan.

This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.

One Response to Vilodag på Mallis

  1. Marie says:

    Härligt!!! Jag e bra sugen på att komma igång här hemma igen nu… 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>