Intervju med en sponsor

På forsbrand.nu strävar vi konstant efter att utveckla vår verksamhet. Vi har nu lyckats få några sponsorer att stötta oss i vår strävan. Vi frågade Jan Truuväärt, vice VD – vars relation till golf är att han gillar att titta på det på tv – på Kakservice om hur han ser på samarbetet med oss.

”Jag ser forsbrand.nu som intressant och nydanande, en idrottssajt med intressant tema och frekventa uppdateringar. Gällande vårt framtida samarbete så är grabbarna bakom innovativa och jag är övertygad om att jag kommer att få nya idéer av dem. För vår egen del så ser vi besökarna på sajten som engagerade och nyfikna och att de hungrar efter nya kunskaper, vilket är den typ av individer som vi är på jakt efter i vår verksamhet. Vi arbetar med att ge idrottsföreningar och skolklasser ett sätt att snabbt tjäna pengar.”

Vi är tacksamma för deras support. Om du eller någon du känner vill synas på forsbrand.nu så går det utmärkt att kontakta Ville eller Martin.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>